نقش مسئولان چیست؟
پورشیب: با پسانداز و هزینه شخصی به دنبال سهمیه المپیك هستیم
به گزارش اخبار ورزشی سرگروه تیم ملی كاراته اظهار داشت: ماراتن كسب سهمیه المپیك شروع شده و در صورتیكه مسئولان وزارت ورزش از این رشته حمایت نكنند با مشكلات عدیده ای مواجه خواهیم شد.
ذبیح الله پورشیب در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح كرد: شاید كسی به این مورد توجه ندارد كه از رقابتهای كاراته وان آلمان امتیاز تمام مسابقات از جانب فدراسیون جهانی در رنكنیگ المپیكی ثبت می گردد و همین مبحث كار را دو چندان سخت می كند. از آن زمان تا كنون ۵ تورنمنت برگزار شده در صورتی كه فدراسیون كاراته فقط تیم ملی را به مسابقات جهانی اعزام كرده است.
وی افزود: دو تورنمنت شیلی و ژاپن را از دست دادیم، در رقابتهای آلمان با هزینه شخصی شركت كردیم و فدراسیون فقط هزینه بلیت هواپیما را پرداخت كرد. جهت شركت در رقابتهای چین هم كه از صفر تا صد خودمان هزینه كردیم. فدراسیون حتی كار ثبت نام من را هم برای مسابقات چین انجام نداد. اگر قرار به كسب سهمیه المپیك باشد چرا باید ورزشكاران از پس انداز خود هزینه كنند؟ پس نقش فدراسیون، كمیته ملی المپیك و وزارت ورزش در این بین چه می شود؟ چرا كسی صدای ملی پوشان كاراته را نمی شنود؟
سرگروه تیم ملی كاراته با اشاره به اینكه همه از قهرمانان تیم ملی انتظار دارند، تصریح كرد: ورزشكار باید تمام تمركز خویش را برای تمرین و كسب مدال در رقابتهای مختلف قرار دهد، اینكه بخواهیم دغدغه مالی برای كسب سهمیه را هم به آن اضافه نماییم، بعید است نتیجه لازم حاصل شود. الان تمام كشورها و كاراته كاهای مطرح در همه رقابتها حضوری فعال دارند آن وقت من و دوستانم در تیم ملی باید به دنبال پول باشیم كه به مسابقات بعدی برویم.
پورشیب اضافه كرد: فرصت های كسب سهمیه یكی پس از دیگری از طریق می رسد و فدراسیون كاراته باید بودجه لازم را برای حضور در این تورنمنت ها تامین كند تا ملی پوشان بدون مشكل در اردوها تمرین كرده و با آمادگی بالا در این مسابقات شركت نمایند. سال ۲۰۱۹ برای كاراته بسیار اهمیت دارد. از سرپرست فدراسیون می خواهیم كه از تمام تجربه و توان خود در این خصوص استفاده نماید.
وی افزود: به محسن آشوری برای قبول این مسئولیت تبریك می گویم. او سالها با سمت های مختلف در فدراسیون فعالیت نموده و به خوبی با درد قهرمانان و مشكلات این رشته آشنایی دارد. وی توانایی زیادی برای هموار كردن راه سخت كسب سهمیه دارد. البته سرپرست فدراسیون به تنهایی نمی تواند كاری از پیش ببرد، همه اهالی كاراته و مسئولان ورزش كشور باید كمك كنند تا بتوانیم سهمیه های ممكن را بدست آوریم.
دارنده نشان برنز جهان در سال ۲۰۱۸ در مورد مسابقات چین هم اظهار داشت: این رقابتها به فاصله اندكی پس از مسابقات قهرمانی جهان برگزار گردید. اغلب قهرمانان صاحب نام دنیا حضور داشتند و مبارزات با كیفیتی را شاهد بودیم. در وزن من هر سه نفری كه در كنار من از سكوی قهرمانی جهان بالا رفتند، حضور داشتند كه خدا را شكر من موفق به كسب مدال طلا شدم.
پورشیب در مورد برنامه بعدی خود هم خاطرنشان كرد: ۴۰ روز دیگر مسابقات كاراته وان پاریس را داریم، مسابقات با اهمیتی است كه در ابتدای سال ۲۰۱۹ با حضور بهترین های دنیا در بالاترین سطح فنی برگزار می گردد. این رقابت ها دست كمی از رقابتهای جهانی ندارد. من در چهار دوره قبلی این رقابتها دو طلا، یك نقره و یك برنز كسب كردم. برای این مسابقات هم تلاشم كسب عنوان نخست است. در كل امیدواریم با رفع مشكلات موجود بتوانیم در این رقابتها حاضر شویم.
سرگروه تیم ملی كاراته در انتها با تشكر از زحمات محمد صادق فرجی اظهار داشت: ایشان در مدت زمان حضور خود تلاش زیادی داشت كه امور كاراته در بهترین شرایط دنبال شود. هرچند كاستی هایی بود، ولی فرجی در حد توان خود كوشش كرد و در عین صداقت با ملی پوشان صحبت می كرد. ایشان نام نیكی از خود در فدراسیون كاراته برجای گذاشت و امیدوارم هرجا هستند در صحت و سلامت باشند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب