ستاره سپاهان جایگزین قایدی می شود
به گزارش اخبار ورزشی، طبق اعلام رسانه اماراتی محمدمهدی محبی با باشگاه اتحاد کلباء به توافق نهائی رسیده است و جایگزین مهدی قایدی خواهد شد.
به گزارش اخبار ورزشی به نقل از خبر آنلاین؛ حضور بازیکنان ایرانی در اتحاد کلباء ادامه دارد. این تیم اماراتی چهار بازیکن ایرانی را در ترکیبش دارد اما در آستانه توافق با بازیکن پنجمی است. محمدمهدی محبی را هم باید ایرانی جدید اتحاد کلباء دانست تا یک اتفاق خاص در لیگ امارات رخ دهد.
به نقل از ایسنا، رسانه سدد امارات با تیتر «جایگزین قایدی رسید»، نوشت: اتحاد کلباء با محمدمهدی محبی، بازیکن ۲۵ساله سپاهان، به توافق نهائی رسیده است و انتقال این بازیکن بزودی رسما اعلام خواهد شد.
این برای اولین بار در تاریخ فوتبال ایران است که یک باشگاه اماراتی همزمان پنج بازیکن ایرانی را در اختیار دارد. شهریار مغانلو، سامان قدوس، احمد نوراللهی و امیرحسین سام دلیری، چهار بازیکن ایرانی اند که هم اکنون در اتحاد کلباء بازی می کنند و با حضور محبی این تعداد به پنج بازیکن افزوده می شود.
درخشش بازیکنان ایرانی در لیگ امارات سبب شده است باشگاه های اماراتی به جذب ستاره های ایرانی علاقه زیادی داشته باشند. مهدی قایدی بهترین بازیکن فصل قبل اتحاد کلباء بود که بهمراه سردار آزمون در میان سه نامزد نهائی برای کسب بهترین بازیکن فصل قبل قرار دارند.
منبع: اخبار ورزشی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب