مس رفسنجان با جباری به توافق رسید
اخبار ورزشی: مدیران باشگاه مس رفسنجان برای هدایت تیم فوتبال خود با مجتبی جباری به توافق رسیدند.
به گزارش اخبار ورزشی به نقل از مهر، بعد از برکناری رسول خطیبی از هدایت تیم فوتبال مس رفسنجان به علت نتایج ضعیف، مدیران این باشگاه با چند گزینه برای جانشینی او وارد مذاکره شدند که همچون آنها محمد ربیعی و مجتبی جباری بودند. ربیعی پیشنهاد مس را نپذیرفت، اما جباری موافقت نمود که تیم را در ادامه پیکارهای لیگ برتر هدایت کند.
در همین راستا، امروز یکشنبه ۱۶ آذر جلسه نهائی بین مجتبی جباری و مدیران باشگاه مس برای امضای قرارداد رسمی و تعیین مدت حضور وی در این تیم انجام می شود. در صورتیکه اتفاق غیرمنتظره ای رخ ندهد، باشگاه مس با صدور اطلاعیه ای، رسما عهده دار شدن هدایت تیم توسط جباری را اعلام خواهد نمود.
لازم به ذکر است که مس با ۱۲ بازی و ۷ امتیاز در رده شانزدهم جدول قرار داد. به اجمال، گفتنی است که مس با ۱۲ بازی و ۷ امتیاز در رده شانزدهم جدول قرار داد.
منبع: اخبار ورزشی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب