پس از قطعی شدن تغییرات؛
چه کسانی گزینه های دستیاری پیاتزا در تیم ملی والیبال ایران هستند؟
اخبار ورزشی: روبرتو پیاتزا با تغییر در کادر فنی و ترکیب تیم ملی والیبال ایران، آماده رقابتهای قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ و مرحله انتخابی المپیک ۲۰۲۸ می شود اما مقرر است تغییراتی در کادر فنی این تیم ایجاد شود.
به گزارش اخبار ورزشی به نقل از مهر، تیم ملی والیبال ایران در سال ۲۰۲۶ رقابتهای مهمی را پیش رو دارد. نخستین و جدی ترین مسابقه بلندقامتان ایران رقابتهای قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ است که از ۱۳ تا ۲۲ شهریور ماه سال آینده به میزبانی ژاپن انجام خواهد شد. این مسابقات اولین مرحله انتخابی المپیک ۲۰۲۸ هم بشمار می رود و برای والیبال ایران اهمیت زیادی دارد.
روبرتو پیاتزا که امسال هدایت تیم ملی والیبال ایران را در دو رویداد لیگ ملت های والیبال و قهرمانی جهان را برعهده داشت، حالا بدنبال تغییر در کادر فنی و ترکیب بازیکنان است. یکی از تغییرات ویژه ای که اینروزها در ترکیب تیم ملی والیبال ایران بوجود آمده، تغییر امیر خوش خبر بود. او که سالهاست سرپرستی تیم ملی والیبال را برعهده داشت حالا جای خودرا به عباس نظریان داده است. این تغییر بگفته دبیر فدراسیون والیبال با نظر شخص پیاتزا بوده است.
با اعلام رییس فدراسیون والیبال مقرر است به زودی ترکیب کادر فنی تیم ملی والیبال ایران تغییر کند و جلساتی هم با پیاتزا در مورد همین مساله گذاشته است، البته پیش از این در مورد تغییرات احتمالی در کادر فنی تیم ملی والیبال صحبت شده بود اما الان این تغییرات بصورت جدی درحال پیگیری است و آن طور که شنیده می شود پیاتزا به غیر از توتولو خواهان تغییر تمامی اعضاء کادر فنی است و این مساله را هم به فدراسیون والیبال اعلام نموده است.
پیاتزا در دو تورنمنت لیگ ملت های والیبال و قهرمانی جهان ۲۰۲۵ محمدرضا تندروان و عبدالرضا علیزاده را به عنوان دستیار در نیمکت تیم ملی داشت. این دو مربی که هر دو امسال در لیگ برتر حضور داشتند در تیم ملی کنار پیاتزا بودند، البته تندروان در المپیک توکیو در کنار آلکنو به عنوان مربی تیم حضور داشت و علیزاده هم به عنوان دستیار و مربی در زمان عطایی در کنار وی در تیم ملی حضور داشت.
حالا با عنایت به نظر پیاتزا و تغییر در کادر فنی تیم ملی احتمالاً نفراتی همچون عادل غلامی، آرش صادقیانی، رحمان محمدی راد، علی فتاحی، پیمان اکبری و غلامرضا مومنی مقدم به پیاتزا معرفی می گردند تا بتواند از بین این نفرات دو مربی را به عنوان دستیار در کنار خودش انتخاب نماید.
البته دراین میان برخی گزینه ها همچون غلامرضا مومنی مقدم جزو مربیانی است که بنظر می رسد حضورش در تیم ملی متحمل تر است. مومنی مقدم جزو مربیان جوانی است که در تیم ملی والیبال جوانان افتخارات زیادی کسب کرده؛ او تا حالا به دو قهرمانی در آسیا و دو قهرمانی در جهان در رده سنی جوانان رسیده است. پیش ازاین هم عنوان شده که او جزو گزینه های مورد نظر پیاتزا است و شاید به این علت است که قرارداد او با تیم جوانان دیگر تمدید نشد. شاگردان جوان مومنی مقدم در شهریورماه امسال با شکست تیم های لهستان، کانادا، کره جنوبی، پورتوریکو و قزاقستان، آرژانتین، آمریکا و ایتالیا به عنوان قهرمانی رسیدند.
رحمان محمدی راد هم جزو مربیانی است که نام او در فهرست دیده می شود، محمدی راد هم اکنون هدایت تیم مهرگان نور را برعهده دارد؛ تیمی که در آغاز فصل شرایط خوبی نداشت اما با حضور محمدی راد توانست تا حدودی شرایط بهتری پیدا کند و حالا در رده هشتم جدول قرار دارد. محمدی راد در زمان هدایت ولاسکو در تیم ملی والیبال ایران به عنوان مربی در تیم ملی حضور داشت.
از دیگر گزینه ها عادل غلامی است که بنظر می رسد شانس کمی داشته باشد؛ غلامی هدایت تیم ملی والیبال نوجوانان ایران در مسابقات قهرمانی زیر ۱۹ سال جهان را برعهده داشت اما برعکس دو دوره قبل، شاگردان غلامی این دفعه نتوانستند روی سکو باشند و به عنوان چهارمی رسیدند. نتیجه ای که انتقادات زیادی را هم بدنبال داشت.
علی فتاحی هم یکی دیگر از گزینه های دستیاری پیاتزاست؛ وی در زمان پائز هم در تیم ملی حضور داشت و باید دید آیا این دفعه هم شانس حضور در نیمکت تیم ملی را خواهد داشت یا خیر. در کنار این نفرات گزینه هایی دیگر همچون پیمان اکبری هم نامش مطرح می شود که البته بعید می رسد او به تیم ملی بیاید چونکه اکبری سرمربی تیم ملی والیبال ب است، البته اکبری سال ها به عنوان مربی در کنار ملی پوشان والیبال بوده است. وی در زمان پائز هم در کنار این مربی گم نام فرانسوی حضور داشت و بعد از اخراج او از تیم ملی، اکبری هدایت تیم ملی ایران را در لیگ ملت های ۲۰۲۴ عهده دار شد. حرف آخر اینکه اولین و جدی ترین مسابقه بلندقامتان ایران رقابت های قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ است که از ۱۳ تا ۲۲ شهریور ماه سال آینده به میزبانی ژاپن صورت خواهد گرفت. با بیان رئیس فدراسیون والیبال قرار است بزودی ترکیب کادر فنی تیم ملی والیبال ایران تغییر کند و جلساتی هم با پیاتزا در مورد همین مسئله گذاشته است، البته قبل از این در مورد تغییرات احتمالی در کادر فنی تیم ملی والیبال صحبت شده بود اما هم اکنون این تغییرات به صورت جدی در حال پیگیری است و آن طور که شنیده می شود پیاتزا به غیر از توتولو خواستار تغییر تمامی اعضاء کادر فنی است و این مسئله را هم به فدراسیون والیبال اعلام نموده است. رحمان محمدی راد هم جزو مربیانی است که نام او در لیست دیده می شود، محمدی راد هم اینک هدایت تیم مهرگان نور را برعهده دارد؛ تیمی که در آغاز فصل شرایط خوبی نداشت اما با حضور محمدی راد توانست تا حدودی شرایط بهتری پیدا کند و حالا در رده هشتم جدول قرار دارد.
منبع: اخبار ورزشی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب