پیام خداحافظی زاهدی بعد از ترک ژاپن فوکوئوکا مثل خانه ام بود
اخبار ورزشی: باشگاه آویسپا فوکوئوکا ژاپن رسما اعلام نمود شهاب زاهدی بعد از دو فصل و نیم حضور در این تیم به کارش خاتمه داد.
به گزارش اخبار ورزشی به نقل از مهر، باشگاه آویسپا فوکوئوکا به شکل رسمی اعلام نمود شهاب زاهدی، مهاجم ایرانی این تیم، با توافق دوطرفه از باشگاه جدا شده است.
بر اساس این اطلاعیه، زاهدی قبل از پایان فصل، تیم را ترک کرده و به کشورش بازگشته است. باشگاه ژاپنی همینطور اعلام نمود از تلاش ها و خدمات این بازیکن در طول دو سال و نیم حضورش در آویسپا قدردانی می کند.
زاهدی در دوران حضورش در آویسپا فوکوئوکا در رقابتهای مختلف همچون جی لیگ ۱، جام لیگ و جام امیر به میدان رفت و در مجموع ۲ سال و نیم برای این تیم بازی کرد.
او در پیام خداحافظی خود از هواداران، این نوبت را «بیش از فوتبال» توصیف کرد و اظهار داشت: فوکوئوکا برایش مثل خانه شده است. او ضمن تقدیر از مردم و فرهنگ ژاپن تاکید کرد که خاطرات این باشگاه همیشه در قلبش خواهد ماند و در هر تیمی که باشد، آویسپا را دنبال خواهدنمود.
زاهدی در آخر پیام خود از هواداران تشکر کرد و اظهار داشت: همیشه قدردان محبت و حمایت آنها خواهد بود و با جمله «آویسپا برای همیشه» از این باشگاه خداحافظی کرد.
منبع: اخبار ورزشی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب