حضور در استقلال آسانی را از تیم ملی آلبانی دور کرد
به گزارش اخبار ورزشی، وینگر آلبانیایی تیم فوتبال استقلال برای دو دیدار تدارکاتی تیم ملی کشورش به اردوی آلبانی دعوت نشد.
به گزارش اخبار ورزشی به نقل از مهر، تیم ملی فوتبال آلبانی که از صعود به جام جهانی ۲۰۲۶ باز مانده است در ماه آتی میلادی و در دو دیدار تدارکاتی به ترتیب رو در روی تیم های ملی فوتبال رژیم صهیونیستی و لوکزامبورگ می رود که در فهرست بازیکنان دعوت شده، نام یاسر آسانی وینگر تیم استقلال دیده نمی شود.
رولاندو ماران سرمربی تیم ملی فوتبال آلبانی بعد از اعلام لیست بازیکنان دعوت شده برای دو دیدار تدارکاتی در یک نشست خبری حاضر شد و در رابطه با شرایط تیم و فهرست انتخابی خود توضیحاتی عرضه داد.
مهم ترین مبحث این نشست، غیبت «یاسر آسانی» در لیست تیم ملی بود که سرمربی آلبانی در رابطه با آن شفاف سازی کرد.
ماران در این زمینه اظهار داشت: آسانی دعوت نشده چون بازی نکرده است. من شخصاً با او صحبت نکردم، اما همکارانم با وی در تماس بودند. او در طول این مدت بازی نداشته و آماده سازی اش برای این مسابقات دشوار بود.
او اضافه کرد: تلاش می کنم به همه بازیکنان فرصت بدهم و بعد از تمرینات تصمیم نهائی را خواهیم گرفت. بی صبرانه منتظر شروع تمرینات هستم. انگیزه زیادی برای شروع کار دارم و این تیم اهداف مهمی پیش رو دارد.
سرمربی آلبانی همینطور در رابطه با روند تغییرات در تیم ملی اظهار داشت: ما یک گروه پایه از بازیکنان داریم که عملکرد خوبی داشته اند و تیم را جلو برده اند. تغییرات باید تدریجی باشد. تغییرات ناگهانی می تواند خطرناک باشد. این یک ساختار است که امکان دارد تغییر کند، اما این تغییرات باید در امتداد بهبود تیم ملی باشد.
تیم ملی آلبانی در ادامه برنامه های خود، روز ۳ ژوئن به مصاف رژیم صهیونیستی و روز ۶ ژوئن برابر لوکزامبورگ خواهد رفت. هر دو مسابقه در ورزشگاه «ایر آلبانیا» برگزار می گردد.
لازم به ذکر است که به علت حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی و آمریکا جنایتکار به ایران، تمامی مسابقات ورزشی همچون پیکارهای لیگ برتر در فصل بیست و پنجم با وقفه ای طولانی مدت رو به رو شدند.
منبع: sportevent.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب